Pertukaran Domain

Assalamualaikum..

 

Hari ini, dengan segala hormatnya, belog ini berubah domainnya~~

huhu...

 

Saja, bohsan-bohsan tak tahu nak buat aper, Tukar domain laa... Main cuba-cuba...

 

 

Dari

http://www.abraxas248.blogspot.com berubah wahah kepada http://aman.via.my

 

Tetapi, jika rakan-rakan or pengunjung-pengunjung masuk melalui www.abraxas248.blogspot.com skali pun, ia stil boleh access ke laman page ni, tapi sebelum tu, dia macam ada pak guard laa dok jaga. dia akan keluar notice ni....

 

baru

 

Kalau klik ja butang YES tu, dia akan redirected terus ke laman page ini juga....

 

 

Apa salahnya sekali sekala berhijrah bukan?

 

~ aman shah ~

" ...man jadda wa jada..."

40150 Shah Alam, Selangor

1 teguran dan kutukan:

Iman Aisyah said...

Salam,
kalau xmo tekan2 byk kali kena tukar laa link die?

(~_^)!